Werving en selectieWerving en selectie

Bent u op zoek naar een betrouwbare werving en selectie partner voor het laten invullen van uw openstaande vacatures? Heeft u behoefte aan tijdelijk of vast personeel voor uw openstaande vacatures en lukt het maar niet om de juiste kandidaten aan te trekken? Ontspan, relax en maakt u geen zorgen! U bent namelijk op dé plek terecht gekomen om alle personeelswensen in vervulling laten te gaan. Of het nu gaat om de invulling van uw vaste vacatures, tijdelijke vacatures, projecten of alles wat daar tussen zit. Met Hire.nl neemt u de perfecte partner in de arm voor al uw werving en selectie vraagstukken.

Ja, ik ben geïnteresseerd in Werving en Selectie

Tot zover de bovenmatige inspanning om tot een geweldige introductie te komen. Google vraagt een hoop en uiteraard is vindbaarheid ook voor ons een heel belangrijk punt. Sterker nog, onze vacaturetitels worden bepaald door wat Google aangeeft in de vorm van aantallen zoekresultaten. Zo kan het dus heel goed zijn dat u een inside sales specialist vacature heeft maar dat wij deze toch gewoon commercieel medewerker binnendienst noemen omdat hier een groter zoekvolume op zit.

Google en onze eigen website zijn dus zeer belangrijk in ons werving en selectie proces. Des te hoger onze vacatures in Google staan des te meer reacties wij binnen krijgen. Uiteraard moet er ook worden gezorgd dat het nette, overzichtelijke en leesbare vacatures zijn. Anders reageren mensen namelijk niet en laten we mogelijk goede kandidaten “lopen”.

Google of niet, ons belangrijkste speerpunt is kwaliteit.

Werving en selectie en onze kwaliteit

Werving en selectie werkt twee kanten op. Namelijk naar de kandidaat én naar de opdrachtgever. Onze verantwoordelijkheid naar beiden is even groot. Dat geldt overigens ook voor de kwaliteit. Wij willen niet bekend staan als het zoveelste werving en selectie bureau. Wij willen niet bekend staan als een cv schuiver. Wij willen ook niet bekend staan als het werving en selectie bureau dat niet reageert of terugbelt en al helemaal niet als de partij die geen lange relaties met kandidaten en opdrachtgevers aan kan (hit & run).

Dat doen wij dus ook niet! Wij leveren langdurig kwaliteit. Wij houden ons aan de normen en waarden die we zelf hoog in het vaandel hebben staan. Wij conformeren ons bijvoorbeeld aan de gedragscodes van het NVP (De Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling). Daarnaast houden wij regelmatig tevredenheidsonderzoeken bij klanten, kandidaten en ook bij onze eigen medewerkers. Niet voor niets zien kandidaten ons meer dan eens als een soort van loopbaan begeleider/jobcoach. Opdrachtgevers noemen ons vaak een verlengstuk van de eigen organisatie. Een groter compliment van een klant kunnen wij niet krijgen.

Werving en selectie en ons aanbod

Bij kwaliteit hoort een goed aanbod. Omdat wij een groot geloof in onze werkwijze hebben en daarmee dus ook in onze kandidaten en opdrachtgevers durven wij ver te gaan. Heel ver zelfs. Uiteraard variëren percentages en voorwaarden ook bij ons maar u krijgt bij ons nooit het gevoel dat u teveel betaald. Dit statement kan vertaald worden in een aantal verschillende constructies voor wat betreft werving en selectie. Dit geldt overigens ook voor detachering. Wij vertellen u daar in een 1 op 1 gesprek graag meer over. Dit gesprek kost u niets, het ergste dat kan gebeuren is dat u minder gaat betalen of betere voorwaarden krijgt.

Contact

U bent nu ongetwijfeld zeer enthousiast en overtuigd geraakt. Wij hebben in ieder geval ons best gedaan om u over de streep te trekken. Alle gekheid op een stokje, wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft of misschien wilt u gelijk de voorwaarden met ons bespreken. Neem daarom contact met ons op of laat een bericht achter en wij bellen u terug!