Vacature Software Ontwikkelaar

Voor de aller mooiste en best betaalde Vacature Software Ontwikkelaar moet je bij hire.nl zijn. hire.nl heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen van ICT Vacatures. Wil je graag werken in de IT? Dan ben je bij hire.nl aan het juiste adres. Hier vind je een ruim aanbod aan Vacatures Software Ontwikkelaar in alle regio’s van het land. Wij hebben Vacatures Software Ontwikkelaar in Utrecht, Vacature Software Ontwikkelaar in Noord Brabant en Vacature Software Ontwikkelaar in de Randstad.

Ben jij een Software Ontwikkelaar in hart en nieren en zit het ontwikkelen jou in het bloed? Ben jij op zoek naar een afwisselende uitdagende IT Job waar je met de nieuwste technieken moet werken? Ben jij iemand die er voldoening uithaalt om een goed resultaat neer te zetten en iemand die naar perfectie streeft? Ben jij een echte teamspeler die ook heel goed zelfstandig kan werken? Dan ben jij degene die wij zoeken voor onze Vacature Software Ontwikkelaar!

Als Software Ontwikkelaar houdt jij je bezig met alle facetten van het software ontwikkel proces. De werkzaamheden voor een Vacature Software Ontwikkelaar kunnen bestaan uit onderzoeken, ontwerpen, implementeren en het testen van de software. Een Software Ontwikkelaar kan een deel in het ontwerp, het programmeren van computers, of een software project op zich nemen. Software Ontwikkelaars kunnen bijdragen aan het overzicht van het project op het applicatieniveau in plaats van component-niveau of individuele programmering taken. Een Software Ontwikkelaar houdt zich bezig met het ontwikkelen van stand-alone software (dat is meer dan alleen een simpel programma) en is betrokken bij alle fasen van de ontwikkeling (ontwerp en code).

Werkzaamheden Vacature Software Ontwikkelaar:

 •  Software design;
 •  Kern implementatie uitvoeren ( die vaak het belangrijkste onderdeel zijn van Software Ontwikkeling);
 •  Andere vereiste implementaties (zoals installatie, configuratie, aanpassing, integratie, datamigratie);
 •  Deelname aan software product definitie, waaronder business case of gap-analyse;
 •  Specificatie;
 •  Requirements analyse;
 •  Ontwikkeling en verfijning van wegwerp-simulaties of vereiste prototypes bevestigen;
 •  Haalbaarheid en de kosten-batenanalyse, met inbegrip van de keuze van de applicatie-architectuur en het kader dat leidt tot het     budget en de planning voor het project;
 •  Autoriseren van de documentatie die nodig is voor de gebruikers en implementatie partners etc.;
 •  Testen, waaronder het definiëren / ondersteunende acceptatie testen en het verzamelen van feedback van pre-release-testers;
 •  Onderhoud.

In de basis zijn de werkzaamheden op de Vacature Software Ontwikkelaar het zelfde. Hoewel iedere organisatie een eigen werkstrategie heeft en dus aan de hand daarvan kunnen de werkzaamheden op de Vacature Software Ontwikkelaar enigszins verschillen.

Solliciteren op een Vacature Software Ontwikkelaar:

Wil je solliciteren op een Vacature Software ontwikkelaar? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag bij het vinden van jouw IT Baan.

Vacature Software OntwikkelaarVacature Software Ontwikkelaar   Vacature Software Ontwikkelaar

Overige mogelijkheden

Houd op deze pagina de Vacature Software Ontwikkelaar in de gaten door je in te schrijven of te abonneren  op onze RSS-feed diensten. Volg ons daarnaast op social media zoals: TwitterFacebookGoogle+ en LinkedIn, zodat je op de hoogte blijft van onze laatste Vacatures op het gebied van software ontwikkeling.

Ben je niet op zoek naar de Vacature Software Ontwikkelaar maar op zoek naar ICT Vacatures of Sales Vacatures? Ga dan naar de vacature zoekpagina.