Vacature SharePoint

Sharepoint algemeen

Bij hire.nl hebben we een groot aanbod aan vacatures binnen de SharePoint branche. Wij hebben Vacature SharePoint ArchitectVacature SharePoint Consultant en Vacature SharePoint Developer in onze data-base. Bij hire.nl hebben we SharePoint Vacatures in Zuid-Holland,Midden-Nederland, in de Randstad maar we hebben ook landelijke vacatures.

Bij hire.nl ben je verzekerd van succes bij het vinden van jouw droombaan bij een nieuwe werkgever met uitdagende SharePoint opdrachten. Ben je opzoek naar een leuke uitdagende baan met een goed salaris? Kijk dan snel naar onze Vacatures SharePoint. Wij hebben hier Vacatures SharePoint bij zeer interessante organisaties!

Vacature SharePoint: Informatie SharePoint

Microsoft SharePoint is een web applicatie platform ontwikkeld door Microsoft. Voor het eerst gelanceerd in 2001. SharePoint werd voorheen altijd geassocieerd met het intranet content management en document management, maar de recente versies hebben aanzienlijk meer mogelijkheden.

SharePoint bestaat uit een multifunctionele set van web technologieën ondersteund door een gemeenschappelijke technische infrastructuur. Standaard SharePoint heeft een Microsoft Office-achtige interface is nauw geïntegreerd met de Office-suite. De web-tools zijn ontworpen om bruikbaar te zijn door niet-technische gebruikers. SharePoint kan worden gebruikt om intranet portals, document & file management, samenwerking, sociale netwerken, extranet, websites, enterprise search, en business intelligence aan te bieden. Het beschikt ook over systeemintegratie, procesintegratie en automatisering van de workflow-mogelijkheden.

Vacature SharePoint

Enterprise applicatie software (bv. ERP-of CRM-pakketten) bieden vaak een aantal SharePoint-integratie mogelijkheden en SharePoint bevat ook een complete ontwikkelomgevingsstack gebaseerd op web technologieën en standaarden gebaseerde API’s. Als applicatie platform biedt SharePoint centraal beheer, bestuur en veiligheidscontroles voor de uitvoering van deze eisen. Het SharePoint-platform integreert rechtstreeks in IIS waardoor bulk beheer, schaling en provisioning van servers, zoals vaak vereist door grote organisaties of Cloud hosting providers, mogelijk is.

In 2008 heeft de Gartner Group SharePoint in de “leiderspositie” gezet in drie van haar Magic Kwadranten (voor zoeken, portals en Enterprise content management). SharePoint wordt gebruikt door 78% van de Fortune 500 bedrijven. Tussen 2006 en 2011 heeft Microsoft meer dan 36,5 miljoen gebruikerslicenties verkocht. Microsoft heeft twee gratis versies van SharePoint beschikbaar, maar het verkoopt premium edities met extra functionaliteit, en biedt een Cloud service editie als onderdeel van hun Office 365-platform (voorheen BPOS). Het product wordt ook verkocht via een Cloud-model door een groot aantal externe leveranciers.

Solliciteren op Vacature SharePoint:

Wil je solliciteren op een SharePoint vacature of heb je vragen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag bij je zoektocht naar de perfecte Vacature SharePoint.

Houd daarnaast alle ICT vacatures bij hire.nl in de gaten door in te schrijven of abonneer je op onze Vacatures via RSS diensten. Blijf daarnaast op de hoogte van de nieuwste banen middels Google+TwitterFacebook en Linkedin. Bekijk een functie en solliciteer direct online.

Bent u niet op zoek naar de Vacature SharePoint maar naar andere ICT Vacatures of Sales Vacatures? Ga dan naar onze vacature zoekpagina.