Vacature Sales Manager

Vacature Sales Manager is een specialisme van hire.nl Werving en Selectie. Door onze jarenlange relatie met bedrijven in diverse branches, kunnen wij  je dé Vacature Sales Manager aanbieden. We hebben Vacatures Sales Manager in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, maar ook in de meer landelijke gelegen plaatsen buiten de Randstad. Ben je op zoek naar een grote organisatie of voel je je prettiger in een kleinere omgeving? Wij hebben voor ieder wat wils. Door ons brede aanbod, de vele relaties, hebben wij voor iedereen passende vacatures!

Welke Sales Managers zoeken wij?

Wij zoeken charismatische managers, zij die kennis kunnen overdragen naar hun sales team, zij die collega’s boven zichzelf laten uitstijgen en uiteraard daardoor uitstekende successen boeken! Managers die op zoek gaan synergie en begrijpen dat uitstekende sales resultaten samen geboekt worden, door mensen te stimuleren, motiveren en te faciliteren. Daarbij ben je communicatief, sociaal en in staat perfect te schakelen op verschillende niveau’s (DMU’s). Uiteraard verschillen de eisen per functie, werkgever en omgeving, maar wil je in aanmerking komen voor één van onze sales vacatures dan voldoe je in ieder geval aan deze criteria!

Solliciteren op een Vacature Sales Manager:

Om op een Vacature Sales Manager te solliciteren kun je altijd contact met ons op nemen. Daarnaast is het ook mogelijk om direct online te solliciteren op de vacature, hiervoor heeft elke een button beschikbaar. Heb je toch nog vragen of wil je even sparren over de mogelijkheden? Ons team staat  klaar om je te helpen!

Daarnaast kun je ons altijd volgen via de verschillende social media kanalen zoals: TwitterFacebookGoogle+ en LinkedIn, zodat je op de hoogte blijft van onze Vacatures.

Ben je niet op zoek naar een Vacature Sales Manager? Kijk dan op onze vacature pagina voor alle andere ICT Vacatures.