Vacature Programmeur

Zoek je een Vacature Programmeur? Bij hire.nl ben je aan het goede adres voor de Vacature Programmeur. Wij hebben op dit moment een Vacature Programmeur in Rotterdam, een Vacature Programmeur in Alphen aan den Rijn en een Vacature Programmeur in Utrecht. Variërend van vacatures bij grote organisaties tot kleine MKB omgevingen. Wij zijn niet gespecialiseerd in een programmeertaal maar bieden vacatures aan voor verschillende ontwikkeltalen. Zo hebben wij Vacature PHP Programmeur, Vacature .NET Programmeur maar ook de Vacature Java Programmeur in ons portfolio zitten. Van startersfunctie tot zware senior lead programmeurs. Je zoekt een nieuwe job? Wij hebben voor jou de ideale Vacature Programmeur!

Als programmeur heb jij je uiteraard gespecialiseerd in jouw vakgebied. Of dit nu PHP, .NET of Java is, als programmeur beschik jij hoe dan ook over de juiste bagage om te excelleren in jouw vakgebied. Ongeacht jouw expertise zoeken wij in ieder geval de volgende kenmerken in onze kandidaten:

  • HBO/WO werk- en denkniveau wat je aan kan tonen met een relevante diploma;
  • Je bent leergierig! Hiermee bedoelen wij dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied en graag nieuwe kennis tot je neemt;
  • Je hebt jezelf ontwikkeld in jouw vakgebied of (voor startersfuncties) beschikt over de juiste basis om mooie dingen neer te zetten;
  • Je bent collegiaal, proactief, sociaal en een doorzetter;
  • Programmeren zit in je bloed!

Hou deze pagina in de gaten door je in te schrijven of abonneer je op onze RSS-feed diensten.

Houd daarnaast alle ICT vacatures bij hire.nl in de gaten door in te schrijven of abonneer je op onze Vacatures via RSS diensten. Blijf daarnaast op de hoogte van de nieuwste banen middels Google+TwitterFacebook en Linkedin. Bekijk een functie en solliciteer direct online.

Ben je niet op zoek naar de Vacature Programmeur maar naar andere ICT Vacatures of Sales Vacatures? Ga dan naar onze vacature zoekpagina.

Vacature ProgrammeurVacature Programmeur   Vacature Programmeur