Vacature Polisbeheerder

Ben jij op zoek naar een baan als Polisbeheerder? Dan vind je bij hire.nl wat je zoekt. Onze opdrachtgevers bevinden zich namelijk niet uitsluitend in de IT-wereld, wij hebben ook opdrachtgevers in ons portfolio die zich in de verzekeringen- en assurantiebranche bevinden. Zij zijn op zoek naar communicatief vaardige, enthousiaste en nauwkeurige Polisbeheerders.

De functie van Polisbeheerder is een afwisselende baan met leuke taken. Als jij affiniteit hebt met de verzekeringswereld en als jij houdt van afwisseling, dan is het de moeite waard om te reageren op deze vacature Polisbeheerder. Lees hieronder meer over wat je kunt verwachten.

Wat doe jij als polisbeheerder?

Wat kun jij verwachten als je reageert op de vacature Polisbeheerder? Als Polisbeheerder ben jij een belangrijke onderdeel voor jouw opdrachtgever in het contact met de klant. Jij beheert namelijk een verzekeringsportefeuille van klanten. Denk hierbij aan autoverzekeringen, inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen en rechtsbijstandsverzekeringen. Jij zorgt ervoor dat de klant vindt wat hij zoekt. Als hij dat gevonden heeft, dan is het jouw verantwoordelijkheid om de klant tevreden te houden. Heeft een klant vragen of wil hij iets wijzigen aan zijn verzekering? Dan ben jij de aangewezen persoon om hem een passend advies te geven. Het is hierbij belangrijk dat je goed naar je klant luistert en dat jij je kunt inleven in de situatie van je klant.

Andere taken die je vindt in de vacature Polisbeheerder zijn onder meer het telefonisch beantwoorden van vragen, het opbergen en archiveren van gegevens, het opmaken van polissen, het verwerken van mutaties en de correspondentie naar aanleiding van deze mutaties.

Algemene functie-eisen vacature Polisbeheerder

In de specifieke vacature Polisbeheerder zie je precies wat jouw potentiële werkgever van jou vraagt als je solliciteert naar de functie van polisbeheerder. De werkzaamheden van een junior Polisbeheerder verschillen bijvoorbeeld van de werkzaamheden van een senior Polisbeheerder. In het algemeen stellen opdrachtgevers de volgende eisen:

  • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde financiële opleiding.
  • Je bent nauwkeurig en communicatief vaardig.
  • Je hebt affiniteit met de verzekeringsbranche.

Waar kom je te werken?

Jij hebt een mooie opleiding afgerond waar je hard voor hebt gewerkt, dus nu wil je een minstens net zo mooie werkplek. Geen probleem! Wij krijgen regelmatig nieuwe vacatures binnen van assurantie- en verzekeringsorganisaties waarvoor wij nieuwe Polisbeheerders zoeken. Bekijk de afzonderlijke vacatures om erachter te komen waar je terechtkomt als je reageert op een specifieke vacature.

Reageren op de vacature Polisbeheerder bij hire.nl

Reageren op de vacature Polisbeheerder bij hire.nl doe je eenvoudig en snel. Klik op de contactpagina, vervolgens komt er een sollicitatieformulier tevoorschijn die je in kunt vullen. Wij vragen hier je naam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer in te vullen. Voeg daar je motivatie en cv aan toe. Wij behandelen jou gegevens uiterst vertrouwelijk en spelen ze dus niet door aan derden. Denken wij dat jij geschikt bent voor deze vacature Polisbeheerder? Dan maken wij eerst zelf een afspraak met jou, om je beter te leren kennen. Zien wij een potentiële match met een van onze opdrachtgevers, dan brengen wij jou daarmee in contact. De onderhandeling over salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden vindt plaats tussen jullie.