Vacature PHP

Zoek je een vacature PHP? Bij hire.nl ben je aan het goede adres voor de vacature PHP! Wij hebben diverse vacatures binnen in het PHP vakgebied. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan Vacatures PHP Ontwikkelaar, Vacature PHP Programmeur en Vacature PHP Developer. Ben jij een ras echte ontwikkelaar die zijn of haar vak met liefde en passie uitvoert en er plezier in heeft om een opdracht succesvol af te ronden? Ben jij kritisch, analytisch, zelfstandig, daadkrachtig en is geen enkele uitdaging voor jou te veel? Dan ben jij degene die wij zoeken voor onze Vacature PHP!

Vacature PHP: Informatie over PHP

PHP is een scripttaal ontworpen voor web development en wordt ook gebruikt als programmeer taal. PHP is nu geïnstalleerd op meer dan 244 miljoen websites en 2,1 miljoen webservers. PHP is oorspronkelijk ontwikkeld door Rasmus Lerdorf. In 1995 is de reverentie-implementatie van PHP geproduceerd door the PHP Group. Oorspronkelijk stond PHP voor Personal Home Page, inmiddels is dat veranderd naar Hypertext Pre processor, een recursief acroniem.

De PHP-code wordt geïnterpreteerd door een webserver met een PHP-processor module die de resulterende webpagina genereert. PHP-opdrachten kunnen direct worden ingebed in HTML-bron document in plaats van een beroep te doen op een extern bestand om gegevens te verwerken. PHP heeft zich ook ontwikkeld tot een command-line interface en kan ook worden gebruikt voor grafische standalone toepassingen.

PHP is vrije software die is vrijgegeven onder de PHP Licentie. Deze is onverenigbaar met de GNU General Public License (GPL) als gevolg van beperkingen op het gebruik van de term PHP. PHP kan kosteloos worden ingezet op de meeste webservers en kan ook als standalone shell op bijna elk besturingssystemen en platform.

Vacature PHP

PHP wordt gezien als een van de makkelijkste webtalen en biedt ook tegelijk grote uitbreidingsmogelijkheden. Ook onze moedermaatschappij ( www.iq-leads.com ) maakt gebruik van het programmeren in PHP. Hierdoor hebben we bij hire.nl behoorlijk veel kennis in huis en kunnen we dus snel en adequaat de vertaalslag maken naar klanten en kandidaten. Doordat wij veelvuldig actief zijn in de PHP markt hebben we ondertussen een grote database opgebouwd van IT Personeel dat op zoek is naar nieuwe vaste IT Functies of een Freelance betrekking.

Solliciteren op Vacature PHP

Heb je interesse in één van onze vacatures? Of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op, wij staan graag tot je dienst!

Houd daarnaast alle ICT vacatures bij hire.nl in de gaten door in te schrijven of abonneer je op onze Vacatures via RSS diensten. Blijf daarnaast op de hoogte van de nieuwste banen middels Google+TwitterFacebook en Linkedin. Bekijk een functie en solliciteer direct online.

Bent u niet op zoek naar de Vacature PHP maar naar andere ICT Vacatures of Sales Vacatures? Ga dan naar onze vacature zoekpagina.