Vacature php developer

Vacature php developer is onze titel. Nu zegt dat zo helemaal niets natuurlijk maar¬†als we nu eens beginnen met : Er was eens een vacature php developer… ūüôā Hebben we dan je aandacht? Mooi! Dan gaat het verhaal nu beginnen! Ooh ja, dit verhaal gaat niet over hoe goed wij zijn, want onze aanpak moet je aanspreken, maar dit verhaal gaat over jou en de vacature php developer. Jij staat centraal. Wij hebben namelijk een hoop vacatures maar dat zegt niets over of jij je daar goed bij voelt. Wij hopen in ieder geval dat na het lezen van de tekst jij tegen ons zult zeggen dat je √©n van onze stijl houdt √©n dat dit de vacature php developer voor jou is! Oke, genoeg verteld, let’s begin!Vacature php developer

Vacature php developer Het Verhaal

Er was eens een vacature die wel wat invulling kon gebruiken. Het was een vacature php developer. Een slimme man of vrouw die goed kon programmeren en ook nog een beetje kon communiceren. Welnu dat laatste was al lastig genoeg want de meeste php developers zijn van huis uit een klein beetje contactgestoord ;-). Het was dus al met al nog een hele klus om die vacature php developer ingevuld te kunnen krijgen. Die specifieke vacature leerde ons dat php developers lastig van hun plek kwamen. Waarom? Het merendeel stelde wel open te staan voor een hele leuke nieuwe uitdaging maar was met name een beetje angstig om een overstap te maken. Ze voelden zich nu vertrouwd in hun omgeving en zagen er tegenop om nieuwe contacten te maken omdat ze wisten dat dat hetgeen was waar ze altijd de meeste moeite mee hadden. Niet het programmeren zelf, dat juist niet. Niet het salaris, ook dat juist niet en al helemaal niet de opleidingsmogelijkheden want die waren bij de nieuwe vacature juist fantastisch.

Na lang en diep te hebben nagedacht kwam de recruiter tot de conclusie dat hij wat moest doen met vertrouwen en begeleiding. Hij bedacht voor welke waarden zijn bedrijf nu stond en kwam met de 10 beloftes voor kandidaten. ¬†Dat alleen al voorzag in een stuk vertrouwen wat door veel van zijn concullega’s zo vaak beschaamd werd. Hij wilde namelijk niet zo zijn maar serieuze kwaliteit leveren met echte begeleiding. Omdat de begeleiding hem nogal dwars zat bedacht hij een plan om zowel de kandidaat als de opdrachtgever extra ondersteuning te geven gedurende de eerste 12 maanden van de nieuwe werkcarri√®re. Hoe? Dat vertellen we jou graag persoonlijk. Ergens moet het nog wel een beetje een verhaal blijven :-).

Contact

Je zult natuurlijk snappen dat bovenstaande verhaal op waarheid gebaseerd is. Alleen de namen zijn veranderd :-). hire.nl begrijpt jou en wij komen graag met je in contact. Wij denken dat dat wij het juiste baken zijn om jou in de woelige zee te begeleiden. Probeer het maar eens. Het is namelijk best prettig om iemand naast je te hebben staan die jij vertrouwd en die jou begeleid.

hire.nl heeft meerdere vacatures voor php developers en deze tekst hebben we zo opgesteld om jou te laten zien dat we jouw begeleiding heel serieus nemen. Onze vacatures zijn dat namelijk ook. Wil jij werken bij uitdagende werkgevers met hoge salarissen ( 4.000-5.000 euro per maand ) en een uitstekend opleidingsprogramma ( met eigen budget )? Wacht dan niet langer en druk op die solliciteer knop!