Vacature Online Marketeer

De komst van het internet heeft veel veranderd aan ons dagelijks leven en deze gebeurtenis zal de geschiedenisboeken ingaan als de grootste revolutie van onze tijd. Geen wonder dat er steeds meer Vacatures Online Marketeer vrijkomen. Het aanbod Vacatures Online Marketeer groeit ook bij hire.nl nog iedere dag. Organisaties willen geld binnenslepen en dat kan alleen als potentiële klanten voor jou kiezen en niet voor je concurrent. Die concurrentie is te vinden op het internet en dus in de zoekmachines. Jezelf onderscheiden op het gebied van websitegebruiksvriendelijkheid en op het gebied van zoekmachineoptimalisatie is daardoor een onvermijdelijk doel geworden van veel organisaties. Ben jij de aangewezen persoon om onze opdrachtgevers daarbij te helpen? Reageer dan op een Vacature Online Marketeer.

Vacature Online MarketeerWat houdt de Vacature Online Marketeer in?

Online Marketeers zorgen ervoor dat bedrijven beter vindbaar zijn op het internet. Jij zorgt er dus voor dat hun positie verhoogt in zoekmachines zoals Google. Zoekmachineoptimalisatie is daarom van groot belang. Onder deze activiteit behoren een aantal kernactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van content die enerzijds waardevol is voor potentiële klanten (en daardoor zorgt voor een hoge gebruiksvriendelijkheid van de website) en die anderzijds zorgt voor een hogere positie in zoekmachines, doordat de juiste woorden op de juiste plekken staan. Maar denk ook aan het zorgen voor een goede interne en externe linkstructuur van de website. Jij zorgt er bovendien voor dat landingspagina’s, bedankpagina’s en andere websitepagina’s goed zijn ingericht, zodat de organisatie zijn online doelstellingen behaalt.

Een ander belangrijk onderdeel van online marketing bestaat uit zoekmachine adverteren. Door Google AdWords op de juiste manier in te zetten, weet jij ervoor te zorgen dat de organisatie waarvoor jij werkzaamheden verricht, zo weinig mogelijk geld betaalt voor een internetgebruiker die klikt op de door jou opgezette advertentie. Jij zorg er ook voor dat de mensen die op jouw advertentie klikken, relevant zijn voor de organisatie.

Tenslotte is het opzetten en hanteren van Social Media strategieën een onvermijdelijk onderdeel van de werkzaamheden van de Online Marketeer. Afhankelijk van de identiteit en de wensen van jouw potentiële werkgever, zorg jij ervoor dat Social Media kanalen op de juiste manier worden ingezet. Bij een jonge, informele organisatie kun je bijvoorbeeld verwachten dat van jou verwacht wordt om ludieke, grappige of spraakmakende Social Media-acties op te zetten, terwijl een formelere organisatie alleen informatie via de Social Media kanalen wil verstrekken. Het maken van een verbinding met volgers is altijd het uitgangspunt.

Algemene functie-eisen Vacature Online Marketeer

Uiteraard heeft iedere opdrachtgever van hire.nl een eigen eisenpakket, maar in het algemeen kun je verwachten dat opdrachtgevers het volgende van jou vragen bij de Vacature Online Marketeer:

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding Commerciële Economie of Online Communicatie, of een gelijksoortige afgeronde opleiding;
  • Je hebt affiniteit met de digitale wereld;
  • Je hebt een commerciële instelling.

Waar kom je te werken?

hire.nl is gespecialiseerd in IT-recruitment en heeft daardoor een groot netwerk aan grote en kleine online marketingbureaus. Of je nu een open sollicitatie stuurt of reageert op een Vacature Online Marketeer, als wij potentieel in jou zien, dan is de kans groot dat wij een mooie werkplek voor jou vinden.

Reageren op de Vacature Online Marketeer bij hire.nl

Reageren op een Vacature Online Marketeer bij hire.nl kan op verschillende manieren. Reageer bijvoorbeeld op een van de vacatures die je op onze website vindt of schrijf je vrijblijvend in om op de hoogte te worden gehouden van onze mogelijkheden.

Als wij een match zien tussen jouw cv en een van onze Vacatures Online Marketeer, dan nodigen wij jou uit voor een gesprek met een van onze medewerkers. Tijdens een informeel gesprek proberen wij een beter beeld van jou als kandidaat te krijgen. Zijn we dan nog steeds enthousiast? Dan zorgen wij ervoor dat er een afspraak plaatsvindt tussen jou en de opdrachtgever. Is de opdrachtgever tevreden? Dan heb jij een nieuwe baan! De onderhandeling over het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden vindt plaats tussen jou en je nieuwe werkgever.