Vacature .NET

Zoek jij de Vacature .NET? Ben jij opzoek naar een uitdagende baan als .NET Developer, .NET programmeur of .NET Architect? Dan ben je bij hire.nl aan het juiste adres! Wij hebben een breed aanbod aan Vacatures met betrekking tot .NET verspreid door het hele land. Wij hebben Vacature .NET Developer, Vacature .NET Programmeur maar ook Vacature .NET Ontwikkelaar.

Wie zoeken wij voor onze Vacature .NET? Als jij je in de volgende zaken terugziet solliciteer dan snel op onze Vacature .NET!

Ben jij iemand die hoge eisen aan zichzelf stelt en het maximale uit zichzelf wil halen? Ben jij iemand die van uitdagingen houdt, zijn vak verstaat en deze met liefde en passie uitvoert? Ben jij iemand die zich graag wil doorontwikkelen en er voldoening uithaalt om goed werk te leveren? Dan ben jij de man of vrouw die wij zoeken voor de invulling van deze prachtvacatures bij uiteenlopende, succesvolle organisaties!

Meer informatie over de Vacature .NET

.NET (uitspraak: dotNET) is een framework voor de samenwerking van applicaties en bibliotheken geschreven in diverse programmeertalen. Het is ontwikkeld door Microsoft. De Common Language Infrastructure, de officiële naam voor .NET is beschreven in ECMS-standaard 335, de nieuw ontwikkelde taal C# in ECMS-standaard 334. Microsoft .NET is beschreven in toegankelijke ECMS-standaarden, en is daardoor niet uitsluitend beschikbaar voor Microsoft achtige toepassingen.

Onze vacatures .NET bestaan uit een aantal klassen die ontwikkelaars kunnen gebruiken bij het maken van programma’s, en ook een virtueel executiesysteem (VES) en compilers die broncode kunnen omzetten naar een tussenlaag, de Microsoft Intermediate Language (MSIL).

De .NET-technologie is geïnspireerd door Java. Toen Microsoft Java uitbreidde om een betere uitwisselbaarheid met zijn eigen platform te geven, heeft de rechter echter deze uitbreidingen verboden door de inspanningen van Sun Microssystem, de eigenaar van Java. Hierdoor besloot Microsoft een eigen standaard te ontwikkelen. Dit wordt verenigt in de voordelen van de Java-principes met een zeer grote uitwisselbaarheid met de al bestaande Windows-programmeeromgevingen.

Net als bij Java worden programma’s bij .NET niet zozeer gecompileerd tot een machinecode maar tot een tussentaal. De Microsoft implementaties worden alleen ontwikkeld voor Windows en er zijn ook open-source implementaties van .NET beschikbaar. Een van de belangrijkste is Mono, dat is opgezet met als specifiek doel om het programmeren in .NET voor Linux te ondersteunen. De ontwikkeling loopt echter hier en daar achter op de voortdurende uitbreidingen in Microsofts implementaties.

Solliciteren voor een Vacature.Net

Om te solliciteren op de Vacature .NET kunt u naar de contactpagina gaan of rechtstreeks via één van onze Vacature .NET te solliciteren via de solliciteer-knop. Wij hopen u van dienst te kunnen zijn met uw zoektocht naar uw Vacature .NET.

Houd alle IT vacatures bij hire.nl in de gaten door ons te volgen via TwitterFacebook en Linkedin. Bekijk een functie en solliciteer direct online.

Niet op zoek naar de Vacature .NET maar naar andere ICT Vacatures of Sales Vacatures? Ga dan naar onze vacature zoekpagina.