Vacature Microsoft Dynamics

Ben jij op zoek naar de allermooiste Vacature Microsoft Dynamics? Dan ben je bij hire.nl aan het juiste adres! Hier kun je terecht voor de meest uitdagende Vacature Microsoft Dynamics bij de leukste organisaties. Voor onze Vacature Microsoft Dynamics zijn wij op zoek naar gedreven kandidaten met de nodige kennis van Microsoft Dynamics NAV en of Microsoft Dynamics AX. Wij zoeken voor de Vacature Microsoft Dynamics kandidaten met ambitie en passie voor hun vak. Wij werken graag met gemotiveerd IT Personeel die plezier hebben in hun werk. Wij hebben de Vacature Microsoft Dynamics in Noord Holland, de Vacature Microsoft Dynamics in Midden Nederland en de Vacature Microsoft Dynamics in Zuid Holland. In principe kun je hier terecht voor de Vacature Microsoft Dynamics in heel Nederland. Wij hebben hier de Vacature Microsoft Dynamics Accountmanager, Vacature Microsoft Dynamics Consultant en de Vacature Microsoft Dynamics Project Manager.

Vacature Microsoft Dynamics: Begin

Het bedrijf werd opgericht in 1983 in Denemarken als PC&C A/S (Personal Computing and Consulting). In 1984 brachten ze hun eerste boekhoudpakket genoemd PCPlus. Het was voor zijn tijd een zeer gebruiksvriendelijke, single-user pakket met alle elementaire boekhoudkundige functies. In 1987 werd de eerste versie van Navision uitgebracht. Dit was ook hun eerste client/server- based pakket waardoor meerdere gebruikers gelijktijdig toegang tot het systeem hadden. Tot 1990 werd het systeem primair verkocht in Denemarken, IJsland en Duitsland. Maar met de release van Navision versie 3 (van het character-based systeem) werd een zware internationale expansie geïnitieerd en kwamen distributeurs en gelokaliseerde versies beschikbaar in veel andere landen. In 1995 werd hun eerste Microsoft Windows 95 gebaseerde versie uitgebracht.

Vacature Microsoft Dynamics: Vanaf 2000

In 2000 werd Navision Software A/S samengevoegd met de Deense firma Damgaard A/S (opgericht 1983) in Navision Damgard formulier A/S. Later werd de naam veranderd naar Navision A/S. Op 11 juli 2002 kocht Microsoft Navision A/S op, om samen te laten fuseren met het door haar eerder overgenomen Great Plains. De nieuwe divisie van Microsoft werd de naam Microsoft Business Solutions en ook Microsoft CRM. In 2003 kondigde Microsoft haar plannen aan om een geheel nieuwe ERP-systeem (Project Green) te ontwikkelen. Maar later werd toch besloten om de ontwikkeling van alle ERP -systemen (Dynamics AX, Dynamics NAV, Dynamics GP en Dynamics SL) voortzetten. Alle vier de ERP-systemen werden gelanceerd met dezelfde nieuwe rolgebaseerde gebruikersinterface, SQL gebaseerde rapportage en analyse, op SharePoint gebaseerde portal, Pocket PC gebaseerde mobiele clients en integratie met Microsoft Office. In september 2005 re-brande Microsoft het product en werd het opnieuw uitgebracht als Microsoft Dynamics NAV.

Vacature Microsoft Dynamics: heden

In december 2008 bracht Microsoft Dynamics NAV 2009 uit, die zowel de originele “klassieke” client bevatte. evenals een nieuwe drie-tier GUI genaamd: de rolgebaseerde client (RTC). Het product zelf heeft een aantal naamsverandering ondergaan. Aanvankelijk werd Navigator in Denemarken gebruikt, hoewel de meeste Denen het kenden als IBM – Navigator, IBM was de distributeur. Internationaal werd het verkocht als Navision met uitzondering van de VS, waar het Avista heette. De namen “Navision Financials”, “Navision Solutions”, “Navision”, “Microsoft Business Solutions – Navision Edition” en de huidige “Microsoft Dynamics NAV” (wordt uit gesproken als NAV behalve in de VS waar de meeste klanten gewoon zeggen , “nav” een afkorting van Navision) zijn allemaal gebruikt voor dit product.

Vacature Microsoft Dynamics: AX

Microsoft Dynamics AX is oorspronkelijk ontwikkeld als een samenwerking tussen IBM en de Deense Damgaard Gegevens als IBM Axapta. Axapta werd in eerste instantie uitgebracht in maart 1998 voor de Deense en Amerikaanse markten. IBM heeft alle rechten op het product te Damgaard Gegevens teruggekeerd kort na de release van versie 1.5, voordat Damgaard gegevens werden samengevoegd met Navision Software A/S in 2000. Het gecombineerde bedrijf, aanvankelijk NavisionDamgaard, later Navision A/S, werd overgenomen door Microsoft in juli 2002. In september 2011, kondigde Microsoft de release van de nieuwe versie AX 2012. Vandaag de dag is het beschikbaar in 25 landen en 23 talen.

Solliciteren op de Vacature Microsoft Dynamics:

Je kunt gemakkelijk en snel direct online solliciteren op een Vacature Microsoft Dynamics of je kan contact op te nemen met een van onze collega’s. Wij helpen je graag bij jouw zoektocht naar jouw nieuwe IT Job. Mocht je niet op zoek zijn naar een Vacature Microsoft Dynamics? Kijk dan op onze vacature pagina voor alle andere ICT Vacatures.

Houd daarnaast alle ICT vacatures bij hire.nl in de gaten door in te schrijven of abonneer je op onze Vacatures via RSS diensten. Blijf daarnaast op de hoogte van de nieuwste banen middels Google+TwitterFacebook en Linkedin. Bekijk een functie en solliciteer direct online.

Bent u niet op zoek naar de Vacature Microsoft Dynamics maar naar andere ICT Vacatures of Sales Vacatures? Ga dan naar onze vacature zoekpagina.