Vacature Microsoft BizTalk

Bent u op zoek naar een Vacature Microsoft BizTalk Consultant of Vacature Microsoft Biztalk Developer? Dan bent u bij hire.nl op de juiste plek! Wij werven voor gerenommeerde ICT organisaties kandidaten voor hun BizTalk Vacatures, zowel op het gebied van Consultancy als Development. De Vacature Microsoft BizTalk is hot en dat zien wij terug in het aantal vacatures waarbij onze opdrachtgevers zoeken naar collega’s voor een vast dienstverband of op zoek zijn naar een tijdelijke inzet van specialisten voor diverse BizTalk opdrachten.

Wij hebben op dit moment diverse vacatures met als speerpunt Microsoft BizTalk. Zo hebben wij  een Vacature BizTalk in Zuid Holland, een Vacature BizTalk in Alphen aan den Rijn en een Vacature BizTalk in Utrecht. Onze opdrachtgevers werken over het algemeen landelijk, dus mocht u niet woonachtig zijn in de eerder genoemde steden, schroom dan niet om  alsnog te solliciteren op één van onze BizTalk Vacatures!

Houdt op deze pagina de Vacatures BizTalk in de gaten door u in te schrijven of te abonneren op onze RSS-feed diensten.

Vacature Microsoft BizTalk

[wpjb_jobsfeed related_jobs=”BizTalk”]

Wat is Microsoft BizTalk Server?

Microsoft BizTalk Server is, zoals in de naam terugkomt, ontwikkeld door Microsoft en een server product speciaal voor Business Process Management (BPM) & Enterprise Application Integration (EAI). Microsoft BizTalk stelt organisaties en bedrijven in staat om hun bedrijfsprocessen te beheren en integreren d.m.v. een uitwisseling van elektronische bedrijfs documenten (denk hierbij aan facturen, leveringsnota’s, urenregistratie formulieren en dergelijke) tussen applicaties. Dit kan in XML of andere bestandsformaten en is niet beperkt tot de grenzen van de organisatie. Microsoft BizTalk biedt ondersteuning aan diverse EDI-formaten, daarbij zijn er verschillende adapters beschikbaar die verbindingen faciliteren met verschillende platformen (zoals SAP) via verschillende protocollen (bijvoorbeeld HTTP & SMTP). Microsoft BizTalk Server maakt zoals vele Microsoft diensten/producten gebruik van de .NET technologie en ondersteunt daarbij SOAP en Webservices. Ontwikkeling van software voor BizTalk Server vindt dan ook plaats d.m.v. Visual Studio .NET.

Houd daarnaast alle ICT vacatures bij hire.nl in de gaten door in te schrijven of abonneer je op onze Vacatures via RSS diensten. Blijf daarnaast op de hoogte van de nieuwste banen middels Google+TwitterFacebook en Linkedin. Bekijk een functie en solliciteer direct online.

Bent u niet op zoek naar de Vacature Microsoft BizTalk maar naar andere ICT Vacatures of Sales Vacatures? Ga dan naar onze vacature zoekpagina.