Een mooie vacature Manueeltherapeut in de regio Noord- en Zuid Holland! Wil jij werken bij een innovatieve organisatie met goede werksfeer en doorgroeimogelijkheden? Lees dan vooral verder! 

Vacature Manueeltherapeut

Voor onze opdrachtgever zin wij momenteel op zoek naar Manueel Therapeuten voor de vestigingen Leidschendam, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer

en Hilversum.

De Manueel Therapeut die zij zoeken is geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) en in het Register Manuele Therapie. Deze registers zijn in te zien op www.defysiotherapeut.com en www.nvmt.nl.

Vacature Manueeltherapeut: functie eisen

De organisatie is op zoek naar collega’s die enthousiast zijn, goed zelfstanddig kunnen werken, maar ook in teamverband, ondernemend, representatief. Geeft het jouw energie om kennis met elkaar te delen, te kunnen sparren over bepaalde zaken en gezelligheid op zn tijd? Dan pas zijn qua persoonlijkheid zeker goed bij de organisatie! Als je nou ook nog eens minimaal 2 jaar relevante werkervaring hebt, HBO afgestudeerd bent, en het welzijn van de patiënt centraal stelt, dan zouden wij je adviseren te reageren op deze vacature!

Vacature Manueeltherapeut: wil je solliciteren?

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Stuur je cv en motivatie dan naar info@hire.nl.com. We zien je sollicitatie met plezier tegemoet! Is deze vacature niet direct iets voor jou, maar ken je wel iemand die toe is aan een uitdaging als deze? Geef ons dan even een seintje via de contactpagina!

Neem ook eens een kijkje bij onze andere fysio gerelateerde vacature zoals vacature Oedeemtherapeut of de vacature Longfysiotherapeut!

Volg ons daarnaast op social media zoals: TwitterFacebook en LinkedIn, zodat je op de hoogte blijft van onze laatste vacatures op het gebied van gezondheidszorg.

Ben je niet op zoek naar dit soort vacatures, maar meer naar ICT vacatures of Sales Vacatures? Ga dan naar de vacature zoekpagina. Hopelijk tot snel bij hire.nl!