Vacature IT Architect

Vacatures IT Architect zijn er op verschillende niveaus. Van Business Developer, Datacenter Architect tot Technisch Manager en Systeembeheerder. Bij hire.nl ben je voor de Vacature IT Architect aan het juiste adres!

We hebben Vacature IT Architect in Amsterdam, Vacature IT Architect in Rotterdam en Vacature IT Architect in nog meer steden in de Randstad tot ver daarbuiten! Afhankelijk van jouw kwaliteiten, expertise, wensen en ambities hebben wij een breed aanbod Vacatures IT Architect openstaan.

De term IT Architect is breed. Verschillende bedrijven geven er een eigen invulling aan. Lees daarom altijd goed onze vacature-omschrijving door en kijk of de job past bij jouw kennis en ervaring. Heb je toch nog vragen? Geen probleem, wij staan je graag te woord! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op het volgende nummer: 035-2080066.

Of onze klanten nu op zoek zijn naar een Lead Software Architect, een Datacenter Architect of een Netwerk Architect, afhankelijk van de specifieke eisen heb jij in ieder geval de volgende zaken in jouw rugzak zitten:

  • HBO/WO werk- en denkniveau, aangetoond met een relevante diploma;
  • Je beschikt over de laatste relevante (technische) certificering binnen jouw expertise gebied;
  • Je bent proactief, leergierig, representatief en een vakidioot in de juiste zin van het woord!
  • Meerdere jaren werkervaring binnen ICT omgevingen waarbij je een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid hebt gehad;
  • Je bent collegiaal, blijft up-to-date, communiceert uitstekend in woord en geschrift en je hebt plezier in je werk! 

[wpjb_jobsfeed related_jobs=”Architect”]

Houd daarnaast alle ICT vacatures bij hire.nl in de gaten door in te schrijven of abonneer je op onze Vacatures via RSS diensten. Blijf daarnaast op de hoogte van de nieuwste banen middels Google+TwitterFacebook en Linkedin. Bekijk een functie en solliciteer direct online.

Ben je niet op zoek naar de Vacature IT Architect maar naar andere ICT Vacatures of Sales Vacatures? Ga dan naar onze Vacature zoekpagina.