Voor onze verschillende opdrachtgevers in de fysio-branche zijn wij momenteel op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een baan in regio Zuid Holland of Noord Holland? Lees deze vacature Fysiotherapeut dan snel verder! 

Vacature Fysiotherapeut

Misschien ben je al een tijdje op zoek naar een vacature Fysiotherapeut zoals deze? Dan zit je bij hire.nl goed! Wij bemiddelen namelijk voor de vacature Fysio bij praktijken d

oor het hele land. Wij hebben op dit moment de Vacature Fysiotherapeut in Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Leidschendam, Gouda en Hilversum beschikbaar. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Dan ben je bij ons dus aan het juiste adres!

Vacature Fysiotherapeut: wie zoeken wij?

De praktijken met aangesloten sportscholen waarvoor wij de werving & selectie verzorgen voor nieuwe collega’s, zijn altijd op zoek naar enthousiaste en vernieuwende fysiotherapeuten met specialisaties in de bekken, kaak, dry needling en handen. Bij de praktijken van onze opdrachtgevers staat vrijheid van handelen en eigen inzicht van de fysiotherapeut voorop.

Ben jij representatief, ondernemend, enthousiast? Ben je gespecialiseerd of voornemens te gaan specialiseren? Heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring en heb je een HBO opleiding afgerond? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren op deze vacature Fysiotherapeut!

Vacature Fysiotherapeut: Overige mogelijkheden

Past deze vacature niet bij jou, en ben je op zoek naar andere vacatures in de fysio-branche? Neem dan een een kijkje bij onze vacature Manueel Therapeut, vacature Oedeemtherapeut of vacature Longfysiotherapeut! Wie weet is dat een goede match, of ken je iemand die daarvoor in aanmerking komt. Laat het ons weten via de contactpagina!

Wil jij wel graag solliciteren op deze leuke en veelzijdige functie? Stuur dan je cv i.c.m. een motivatiebrief naar info@hire.nl.com. Wij wachten in spanning af 😉

Volg ons daarnaast op social media zoals: TwitterFacebook en LinkedIn, zodat je op de hoogte blijft van onze laatste vacatures op het gebied van gezondheidszorg. Ben je niet op zoek naar dit soort vacatures, maar meer naar ICT vacatures of Sales Vacatures? Ga dan naar de vacature zoekpagina.