Vacature Developer

Ben jij op zoek naar Vacature Developer? Dan ben je bij hire.nl aan juiste adres! Hier kun je terecht voor alle Vacatures Developer. hire.nl heeft Vacature .NET Developer, Vacature PHP Developer, Vacature SharePoint Developer, Vacature Magento Developer, Vacature Front-End Developer en Vacature Java Developer tot jouw beschikking. hire.nl houdt zich bezig met het bemiddelen van ICT Vacatures. Dit doen we bij hire.nl al jaren met veel succes en tot grote tevredenheid van de werkgevers en de kandidaten. Wij zijn altijd op zoek naar kandidaten voor de Vacature Developer, kandidaten die hun vak verstaan en deze met liefde en passie uitvoeren. Momenteel is veel vraag naar kandidaten voor de Vacature Developer met verstand van zaken. Wij hebben momenteel Vacature Developer in Noord Brabant, Vacature Developer Midden Nederland en Vacature Developer in Zuid Holland. Hou je van ontwikkelen en ben je een ras echte Developer in hart en nieren? Hou je ervan om met de nieuwste technieken te werken en ben jij iemand die graag up-to-date blijft van de nieuwste ontwikkelingen? Ben jij gedreven, gemotiveerd en ben jij iemand die out-off-the-box durft te denken? Dan ben jij de man of vrouw die wij zoeken!

Vacature ProgrammeurVacature Programmeur   Vacature ProgrammeurVacature Developer

Werkzaamheden Vacature Developer:

 •  Software ontwikkeling;
 •  Het ontwikkelen van applicaties;
 •  Het kruislinks testen van eigen werk en het werk van collega’s;
 •  Kwaliteitsbewaking;
 •  Onderhoud van de ontwikkelde software en de documentatie daarvan;
 •  Het ontwikkelen, actualiseren en verbeteren van bestaande en nieuwe applicaties;
 •  Het ontwikkelen, instrueren, afleveren, testen en evalueren van software oplossingen;
 •  Het vernieuwen van producten door in te spelen op de nieuwe ontwikkelingen en trends;
 •  Het in kaart brengen van de te ontwikkelen software;
 •  Het samenstellen en onderhouden van programma documentatie;
 •  Het geven van support aan klanten in geval van calamiteiten en of vragen;
 •  Continue up to date blijven van nieuwe relevante product kennis.

Dit zijn in principe de werkzaamheden voor de Vacature Developer, uiteraard zullen de precieze werkzaamheden verschillen per organisatie, de zwaarte van de functie (Junior, Medior of Senior Developer) en de rol in het proces. Daarnaast verschillen de werkzaamheden per specialisatie voor de Vacature Developer. Daarmee bedoelen wij dat de werkzaamheden voor de Vacature PHP Developer anders zijn dan voor de Vacature .NET Developer.

Solliciteren op een Vacature Developer:

Ben je een Vacature Developer tegen gekomen die jou wel aanspreekt? Solliciteer dan snel door het online sollicitatieformulier in te vullen of neem contact met ons op! Wij staan klaar om jou te helpen bij je zoektocht naar de juiste Vacature Developer. Heb jij op dit moment niet de Vacature Developer kunnen vinden die je zocht? Schrijf je dan in voor onze RSS-feed diensten om bij te blijven van de nieuwe Vacature Developer. Houd daarnaast alle ICT vacatures bij hire.nl in de gaten door in te schrijven of abonneer je op onze Vacatures via RSS diensten. Blijf daarnaast op de hoogte van de nieuwste banen middels Google+TwitterFacebook en Linkedin. Bekijk een functie en solliciteer direct online!

Ben je niet op zoek naar de Vacature Developer maar naar andere ICT Vacatures of Sales Vacatures? Ga dan naar onze Vacature zoekpagina.