Vacature Binnendienst

Zoekt u een leuke Vacature Binnendienst? Zoek niet verder want hier vindt jij wat je zoekt! Bij hire.nl bent je aan het goede adres voor de Vacature Binnendienst.

Wij hebben een Vacature Binnendienst beschikbaar voor uiteenlopende klanten in diverse regio’s. Of je nu zoekt naar een Vacature in de regio Amsterdam, Utrecht of een Vacature Binnendienst in andere steden, wij kunnen je van dienst zijn!

Een goede binnendienstmedewerker werkt vanuit een ondersteunende rol. Jouw bijdrage zal ervoor zorgen dat de organisatie loopt als een ‘zonnetje’. Jouw servicegerichte houding, communicatie skills en commercieel talent zorgen ervoor dat jouw collega’s op je terug kunnen vallen en samen met jou zorgen voor succes! Je werkt accuraat, bent proactief en jouw kunnen ze om een boodschap sturen! Je weet hoe je klanten te woord moet staan, maakt snel nieuwe zaken eigen en jij bent leergierig. Jouw ambitie zorgt ervoor dat jij boven jezelf uitstijgt zonder je doelen uit het oog te verliezen. Je bent collegiaal, een teamspeler en beschikt daarnaast over een gezonde dosis humor. Samenwerken doe je het liefste en 1 + 1 = 3 onderschrijft jouw werk- en denkwijze.

Kan jij jezelf vinden in bovenstaande omschrijving? Dan ben jij de binnendienst medewerker die wij zoeken voor onze opdrachtgevers. Kijk snel tussen onze vacatures binnendienst en solliciteer! Wie weet zit jij dan wel binnenkort om tafel met jouw toekomstige werkgever en collega’s!

Overige mogelijkheden

Houd op deze pagina de Vacature Binnendiens in de gaten door je in te schrijven of te abonneren  op onze RSS-feed diensten. Volg ons daarnaast op social media zoals: TwitterFacebookGoogle+ en LinkedIn, zodat je op de hoogte blijft van onze laatste Vacatures op het gebied van binnendienstmedewerkers.

Bent je niet op zoek naar de Vacature Binnendienst maar op zoek naar ICT Vacatures of Sales Vacatures? Ga dan naar de vacature zoekpagina.