Vacature Administratief Medewerker

Het hebben van afwisselende taken, de spil zijn van een organisatie en het werken met computers. Die wensen heb jij voor een nieuwe baan wanneer jij op zoek bent naar een vacature Administratief Medewerker. Maar welke eisen stellen potentiële werkgevers wanneer zij een vacature Administratief Medewerker plaatsen? En waar kom jij precies te werken als je bij hire.nl reageert op de vacature Administratief Medewerker?

Als Administratief Medewerker ben jij continu bezig met het op orde houden van de administratie van de organisatie waarvoor jij werkzaamheden verricht. Jij bent een belangrijk onderdeel van het team, want feitelijk ondersteun jij iedereen bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Wanneer jouw taken niet gedaan zijn merkt jouw team dat direct. Een grote verantwoordelijkheid dus!

Wat doe jij als Administratief Medewerker?

Als Administratief Medewerker verricht je ondersteunende (financiële) administratieve werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het ordenen van inkoopfacturen en bankafschriften, het archiveren van documenten en het invoeren van administratieve gegevens in automatiseringssystemen.

Jij raakt niet in paniek van getallen, want je voert regelmatig berekeningen uit. Je vergelijkt boekingsstukken met de onderliggende documenten en je zorgt voor de invulling van eenvoudige formulieren. Denk hierbij aan vrachtbrieven, pakbonnen, telefoonmemo’s, ziekmeldingen en rappelformulieren. Daarnaast houd jij in de gaten of alle kantoorbenodigdheden op kantoor aanwezig zijn.

Ook ondersteunende secretariële werkzaamheden behoren vaak tot de functie van Administratief Medewerker. Taken die hierbij horen zijn bijvoorbeeld het beheren van agenda’s, het verzenden van brieven en mailings en het opnemen van de telefoon.

Vacature Office Manager

Hoe de invulling van de vacature Administratief Medewerker er precies uitziet, verschilt uiteraard per organisatie. Kom je bij een kleine organisatie met weinig personeel te werken? Dan is de kans groot dat jij meer werkzaamheden naar je toe kunt trekken. Bij een andere organisatie heb jij juist een standaard takenpakket waar niet vanaf wordt geweken. Omdat wij momenteel bij meerdere opdrachtgevers een positie als Administratief Medewerker beschikbaar hebben, is de kans groot dat we een bedrijf vinden die bij jou past!

Algemene functie-eisen vacature Administratief Medewerker

Iedere werkgever stelt andere eisen in de vacature Administratief Medewerker. Wij hebben toch geprobeerd een aantal algemene functie-eisen voor je op een rij te zetten:

  • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt bij voorkeur een afgerond financiële opleiding.
  • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je hebt ervaring met computers en softwarepakketten.

Waar kom je te werken?

Als je bij hire.nl solliciteert naar de vacature Administratief Medewerker, dan is de kans groot dat jij een baan vindt die bij jou past. Wij doen er alles aan om de perfecte combinatie te vinden van enthousiaste werknemers en leuke werkgevers. hire.nl is van oorsprong gespecialiseerd in IT-recruitment, dus de kans dat je in de IT-wereld terecht komt is groot. Maar ook andere organisaties, zoals hogescholen en assurantiebedrijven, behoren tot ons portfolio.

Reageren op de vacature Administratief Medewerker

Spreekt deze leuke vacature Administratief Medewerker jou aan? Dan kan je heel gemakkelijk solliciteren. Klik op de contactpagina, vervolgens krijg je een formulier te zien waar jij een aantal gegevens invult. Zo kunnen wij contact met jou opnemen. Upload ook even jouw cv, zodat we een goede afweging kunnen maken en kunnen bepalen of jij bij een van onze opdrachtgevers past. Is dit het geval? Dan gaan wij een gesprek met jou aan om je beter te leren kennen. Als wij nog steeds overtuigd zijn van een match tussen jou en onze opdrachtgever, dan introduceren wij jou bij je potentiële werkgever. Overige onderhandelingen vinden plaatst tussen jullie twee.