Vacature accountmanager. Zo noemen wij deze vacature. Dat doen we natuurlijk niet voor de sier maar vacature accountmanager is een Google gerelateerd zoekwoord. Daarom zie je ook wel eens van die over geoptimaliseerde vacatureteksten waarbij vacature accountmanager echt 30 keer terugkomt. Welnu dat zijn de oude tijden. Gelukkig heb je ons in het heden gevonden en kunnen wij je meer vertellen over onze vacature accountmanager. Althans we kunnen beter zeggen vacatures!Vacature accountmanager

Vacature accountmanager diverse branches

Zoals gezegd hebben we het over vacatures.  Dit komt omdat we altijd meerdere vacatures hebben voor accountmanagers, verspreid over diverse branches en segmenten. Wij zijn er trots op dat we niet zomaar wat vacatures voor accountmanagers hebben maar wij durven echt wel te zeggen dat die van ons erg leuk en apart zijn. Daar zijn we namelijk altijd naar op zoek. Zo hebben we bijvoorbeeld invulling gegeven aan een vacature accountmanager bij een partner van Google. Hebben wij doorlopende vacatures bij de mondiale leider op printing gebied, zoals een Accountmanager Professional Printing en kunnen we zeggen dat we diverse start-ups aan commercieel talent hebben geholpen. Dat is niet alles maar wel teveel om hier op te noemen. Blijf ons volgen en vooral regelmatig op onze vacature pagina kijken en je kunt ons uiteraard via de bekende social kanalen volgen.  Volg bijvoorbeeld onze bedrijfspagina op Linkedin en je krijgt automatisch updates toegestuurd.

Vacature accountmanager arbeidsvoorwaarden

Een accountmanager moet uitstekend beloond worden door de juiste verhouding te vinden in vast-variabel. Wij zijn van mening dat hiervoor meerdere opties zijn. Sommige accountmanagers hebben een voorkeur voor een groter percentage vast salaris in verband met een hypotheek, vaste lasten of druk vanuit het thuisfront ;-). Dat kan en is niet erg. Andere accountmanagers daarentegen vinden het prettig om in een percentage van 50-50 te werken met een wat lager basissalaris en een hogere bonus die vaak ook nog eens niet gelimiteerd is.

De vacatures die wij hebben lopen over het algemeen uiteen in een range van 2.200-2.600 euro per maand (junior), 2.600-3.500 euro per maand (medior), 3.500-6.000 euro per maand (senior). Staar je hier niet teveel op blind want uiteraard is ieder individu anders maar het geeft je een richtlijn.

De bonusregelingen die wij hebben voor de vacatures die wij plaatsen zijn zeer divers. Alles van 80-20 tot 50-50 komt voorbij. Gelimiteerde (capped) en ongelimiteerde (uncapped) bonussen komen voorbij en wat we ook veel zien is dat er over meerdere componenten gemeten wordt. Bijvoorbeeld een percentage new business, een percentage full business en andere intrinsieke waardes zoals klanttevredenheid.

Uiteraard zit er bij iedere vacature een lease auto, een notebook en mobiele telefoon. Met minder dan dat kun jij immers niet functioneren. En die overige voorwaarden? Ach die zijn voor jou als pure commerciant eigenlijk niet zo belangrijk toch?

Contact

Hoe je het ook went of keert wij hebben mooie, uitdagende én goedbetaalde vacatures en we komen graag met jou in contact. Soms zullen we je vertellen dat het wellicht beter is om op een andere vacature te solliciteren (want we hebben keus) en soms zullen we je vertellen dat je niet geselecteerd wordt omdat je simpelweg niet voldoet aan de gestelde voorwaarden voor de vacature (sorry alvast daarvoor). Het gaat uiteraard in een hoop gevallen ook goed, waarbij we dus een mooie match zien tussen jou en de opdrachtgever. Hierbij nodigen we je dan altijd uit op een plek die voor ons beiden goed te bereiken is voor het eerste gesprek. De 2e en 3e gesprekken vinden altijd op lokatie van onze opdrachtgevers plaats. Wij houden niet van lange procedures dus proberen altijd om het traject binnen een week of twee af te ronden. Dat lukt gelukkig vaker wel dan niet!

Wat ook belangrijk is om te weten hoe we met jou als kandidaat omgaan. Wij commiteren ons aan de NVP sollicitatiecode en hebben onze eigen lijst met 10 beloftes opgesteld.  Deze 10 beloftes doen wij aan jou! Wij houden ons hier strikt aan. Lees ze goed door en je zult nooit voor verrassingen komen te staan.