Onze referenties

Wij kunnen jou hier natuurlijk uitgebreid vertellen hoe goed wij wel niet zijn in ons vak. Je overspoelen met de vele succesverhalen die horen bij Hire.nl en daarbij overdonderen met kreten waaruit moet blijken hoe fantastisch wij wel niet te werk gaan.

Hoewel het heel gek zou zijn als wij onszelf niet positief zouden uitlaten over het enthousiasme waarmee wij dagelijks aan de slag gaan, hebben wij besloten dat hier niet te doen. In plaats daarvan laten wij liever onze kandidaten en opdrachtgevers aan het woord, zodat jij een oprecht beeld krijgt van wat wij voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen.

Wat vonden voorgaande kandidaten en opdrachtgevers?

“Bij toeval kwamen Anthony en de Vereende met elkaar in contact. En dat heeft ons goede dingen gebracht in werving en selectie. Op een gedreven, enthousiaste en adequate manier wist Anthony zich een beeld te vormen van de organisatie en daarbinnen de juiste mensen op de juiste plaats te zoeken. Inmiddels is het niet meer alleen nieuwe mensen zoeken en plaatsen maar ook meedenken over nieuwe trends in HR recruitment.”

– Hanny Geerts

“Als je met veel zelfvertrouwen opzoek wil gaan naar een baan is Hire.nl een perfecte partij. Anthony geeft daar zijn “Persoonlijke Touch” aan, door zijn humor en betrokkenheid voel je je een gewaardeerde klant en totaal geen nummer. En dat wil toch iedereen? En met een uitmuntend eindresultaat wat we samen behaald hebben, voel ik me meer dan een gewaardeerde klant, namelijk een gelukkig mens.”

– Mariska Kamp

“Anthony is een bevlogen recruiter, die voor zover ik het heb kunnen beoordelen een goede match zoekt tussen bedrijf en kandidaat, waarbij niet alleen het zakelijke vlak, maar ook zeker het menselijk vlak telt. Dit doet hij met een gezonde dosis humor, maar ook met een professionaliteit waarbij afspraak = afspraak hoog in het vaandel staat.”

– Jan Vloedbeld

“Mijn ervaringen met Vincent zijn erg positief. Hij communiceert goed, houdt zich aan afspraken en doet echt zijn best voor je. Vincent is het soort recruiter waar je iets aan hebt en één die serieus met zijn kandidaten omgaat.”

– Rosanna Drinkwaard

“Vincent was the recruiter for my new job at Perceptive Software. I have to say that I am very satisfied of the professional service he provided to me as well as to the company. The main reason for this is that he perfectly understood my current situation, what I needed and what I was looking for. But not only from my perspective but also from the companies perspective, this particular understanding was absolutely vital in creating the job match.”

– Sander R. te Raaij

“Aandacht, integriteit en betrouwbaarheid zijn de woorden die passen bij Vincent wanneer hij je helpt met een volgende stap in je carrière. Vincent doet wat hij zegt en communiceert zoals het hoort, en dit alles met een gezonde dosis humor. Zo moet het en niet anders. Een aanrader dus.”

– Peter van der Torn

“Ik heb Vincent leren kennen als een secure recuiter die snel tot de kern kan komen. De samenwerking heeft mij een nieuwe prettige werkplek opgeleverd. Door slagvaardig handelen van Vincent zijn zaken vlot en soepel verlopen, waardoor er geen tijd is verspilt. Een tevreden klant en opdrachtgever als gevolg.”

– Terence Keyzer

“Laura recruited me for my current job at ISSUE. I was very impressed with the professional, direct and accurate way he did this. He made sure that ISSUE and I could agree very quickly to a contract. I am very positive about the way Vincent was communicating with me. I think Vincent is the most positive and energetic recruiter I have met. I will recommend Vincent and Hire.nl to everyone who needs a recruiter or recruitment agency.”

– Ferry Bode

“Ik heb Anthony leren kennen als een gedreven directeur en een professional in de werving en selectie industrie. Hij is enorm integer en komt zijn afspraken altijd na. De door hem gehanteerde normen en waarden zijn uniek in deze branche. Als ik inga op de tijd dat ik met hem diverse gesprekken heb gehad, over een nieuwe job, kan ik alleen maar zeggen dat hij zich uitermate waardig heeft opgesteld. Hij is erg innemend en stelt je snel op je gemak. De scherpte waarmee vragen gesteld worden om na te gaan of er een match is tussen partijen is doeltreffend. Kandidaat bedrijf werd goed omschreven en ook over de leidinggevende is genoeg uitleg gegeven. Na de gesprekken met hem was het voor mij vrij makkelijk het gesprek te voeren met het kandidaat bedrijf. Ik had het gevoel dat ik het bedrijf al kende. Een positieve verrassing was dat na een tijdje gewerkt te hebben, Anthony opnieuw contact met je opneemt om door te spreken hoe e.e.a. verloopt en of je nog blij bent met de keuze. Kortom het is iemand die weet waar hij staat en de klant altijd voorop plaatst. Het vinden van de juiste match is zijn doel.”

– Yves Klaiber

“In maart werd ik benaderd door Anthony Rayer van Hire omdat ik werkzoekende was. Dit is iemand waarmee je op een hele relaxte manier om de tafel zit. Hij weet waar hij over praat en geeft je al heel gauw het gevoel alsof je al jaren een collega van hem bent. Om aan te geven hoe snel hij te werk gaat: binnen 2 weken tijd had ik mijn 1e gesprek bij Hire, mijn 2e gesprek bij de eindklant, mijn assesment en tot slot het arbeidsvoorwaardelijk gesprek . Dit is denk ik redelijk uniek in de recruitment wereld! Tussen de gesprekken door werd ik telkens perfect op de hoogte gehouden. Anthony, nogmaals hartelijk bedankt voor alles!”

– Arthur Meijer

“In mijn tijd bij Databasement heb ik meerdere malen gebruik gemaakt van de diensten van Anthony. Hij wist altijd de juiste kandidaten te vinden die perfect bij het bedrijf en cultuur pasten. Hij heeft een zeer goed netwerk in ondermeer de ICT. Anthony is zeer competent en een buitengewoon aangenaam “down to earth” mens. Anthony en Hire zal altijd op mijn shortlist staan!”

– Hans Vogel

“Anthony is well voiced and a clear speaker. Easy approachable and dedicated in establishing and maintaining a network of social and business contacts. Open minded but at the same time not afraid to make decisions. If you need somebody that can find for you a new challenge or opportunity he is the man.”

– Stefan Oosterhoff

“Anthony is a professional who has a very good understanding of what drives his clients, and how to support them in reaching their goals. I valued his advice, quick response and feedback during the various meetings/calls we had.”

– Sander Aret

“Laura has helped me with finding a perfect fitting new job. Her matching people and companies skills, combined with a very proactive attitude makes Anthony very pleasant to work with. I can highly recommend you talk to Laura when you consider changing positions.”

– Arnoud Schouw

“Vincent heeft mij in sneltreinvaart weten weg te zetten op een nieuwe klus door de juiste personen op het juiste moment in te schakelen. De samenwerking – al was die enkel via de telefoon en e-mail – was erg prettig. Zaken worden snel opgepakt, uitgezocht en toegelicht. Wanneer ik weer op zoek ben naar een nieuwe klus laat ik dat zeker aan Hire weten!”

– Michel Nieuwkamp

“Als je iemand zoekt die professionaliteit mengt met een sterke persoonlijkheid is Vincent de man die je zoekt.  Hij weet de perfecte match te maken tussen ICT professionals en opdrachtgevers. Hij is positief kritisch en weet van aanpakken.”

– Pim van Luttervelt

“Thanks to Vincent I found a new job. Vincent did his recruiting work good and swiftly. The connection he made for me with QExpertise was top. I can recommend Vincent for your recruiting tasks and for you if you are looking for a good job opportunity.”

– Dirk Broekema

“Als je een professionele recruiter aan de hand neemt, als Hire, krijg je echt waarnaar je op zoek bent. Perfect samenspel gehad met Laura.”

– John Willemse