Over Hire.nl

In 2009 begonnen we als Immenso BV. Een organisatie gespecialiseerd in Werving & Selectie en detachering. Kennis van bedrijfsomgevingen en de wil om het beste uit mensen te halen, dat waren destijds onze pijlers voor succes! Nu is daar anno 2019 eigenlijk niet zoveel in veranderd, alleen gaan we nu, anno 2019, door als Hire.nl, een nieuwe verfrissende naam die meer zegt over hetgeen we doen. De focus ligt nog meer op kwaliteit en wij zijn dan ook constant aan het vernieuwen om de kwaliteit van onze dienstverlening op een nog hoger niveau te brengen.

Wij brengen sollicitant en opdrachtgever nog steeds op onderscheidende wijze bij elkaar. Een goede match ontstaat niet alleen door juiste competenties, maar ook door een klik van persoonlijkheden en een passende bedrijfsomgeving. Dit vraagt om een goede uitleg van vacatures en een duidelijk profiel van de bedrijfsomgeving.

“Kandidaten en opdrachtgevers op een onderscheidende en succesvolle wijze bij elkaar brengen, dat is waar Hire.nl voor staat.” 

Opdrachtgevers en werknemers op een onderscheidende wijze bij elkaar brengen gaat niet zomaar. Al meerdere jaren beschikken wij over een succesvol trackrecord, waarbij een hoog percentage van onze kandidaten voor meerdere jaren bij hun nieuwe werkgever blijven zitten. Om dit te bewerkstelligen werken wij met onze eigen personal touch. Met potentiële kandidaten houden een uitgebreide intake bij ons op kantoor in een relaxte sfeer. Doordat wij onze opdrachtgevers door en door kennen, weten wij precies naar welke collega’s zij op zoek zijn. Dit betekent voor de kandidaten een heldere uitleg van onze vacatures, de werkgever en de toekomstmogelijkheden. Voor werkgevers betekent dit dat zij kunnen rekenen op een uitgebreide screening van kandidaten en een match op kennis, kunde, persoonlijkheid en fit met de organisatie.

Lees ook onze referenties en laat u overtuigen door de kandidaten en werkgevers die u voorgingen.

Hire.nl vandaag de dag

Hire.nl is nog steeds actief op het gebied van Werving & Selectie en is er tevens een hele belangrijke tak bijgekomen namelijk de software test markt. Met inmiddels een aantal collega’s is Hire.nl een aansprekende partij geworden die vrijwel alle facetten van de software test markt aankan. Onze collega’s zijn of ISTQB of TMap gecertificeerd gecombineerd met vele jaren ervaring als tester. Daarnaast zijn een aantal mensen zeer bekwaam in de testautomatisering en hebben we een aparte afdeling die gespecialiseerd is in alles wat wat met online software testen te maken heeft. Wil je meer weten over software testen of vacatures op dat gebied? Kijk dan vooral eens op Testoo!

Naast onze recruitment en software test activiteiten is Leadoo actief op het gebied van lead proces inrichting. Vanuit deze kant kunnen we heel veel betekenen voor bedrijven die het recruitment proces op de juiste wijze ingericht willen hebben. Gevolg? Minder afhankelijkheden van recruitment bureaus en lagere operationele kosten. Probeer het zelf en neem geheel vrijblijvend contact met ze op!

Hire.nl en Shawn Achor

Shawn Achor is de auteur van “happy secret to better work” en wij proberen dit over te brengen naar onze medewerkers, kandidaten en klanten. Ben jij gelukkig dan presteer je beter op jouw werk. Zit je lekker in je vel dan ben je een prettigere collega en zorgt dit ook voor een fijnere omgeving. Onze medewerkers krijgen standaard het boek “De voorsprong van geluk” met de vraag dit goed door te lezen. Daarna is het de bedoeling om aan de hand van de oefeningen in het boek dit een tijdje in de praktijk te brengen. Je zult versteld staan van de veranderingen!

Hieronder de briljante presentatie van Shawn die hij gaf voor TED talk. Veel kijkplezier en tot snel!