MIDLANCEN BIJ HIRE.NL

Microsoft silver partner

Als midlancer bij Hire.nl heb je de financiële voordelen van het freelancen met de zekerheid van een vast contract, best of both worlds dus! Dat is Midlance bij Hire.nl. Wel je eigen opdrachten kiezen en zelf bepalen hoeveel vakantiedagen je hebt, maar ook een vangnet en geen administratieve rompslomp. Dat is Midlance bij Hire.nl.

Bij Hire.nl midlancen we over de kant van Microsoft. Wij maken werken met Microsoft namelijk écht leuk. Zowel voor onze klanten als voor jou. Dit doen wij door mooie oplossingen te maken rondom de Office 365 en Sharepoint suite én door middel van het maken van maatwerksoftware in .NET/ C#.  Dat is Midlance bij Hire.nl.

ONS BOD AAN JOU!

1.      HOOG  SALARISOffice 365

Gemiddeld ga je er in salaris 20 tot 25% op vooruit ten opzichte van je huidige inkomen. Ook als je ziek bent of even geen opdracht hebt.  Ook als je minder uren hebt gedraaid of als de opdrachtgever niet op tijd heeft betaald. Jij krijgt altijd betaald.

2.      GEEN ACQUISITIE

Wij halen de opdrachten voor je binnen. In overleg met jou, na overleg met jou. Dus geen stress meer over het binnenhalen van een nieuwe opdracht. Ieder zijn vak toch?

3.      VOGELVRIJ

Nou ja, bijna dan. We proberen zoveel mogelijk vrijheid te creëren in welke projecten je aanneemt, hoeveel vakantiedagen je opneemt, wat je uurtarief is en hoe ver je maximaal wilt reizen. Natuurlijk lukt het ons niet altijd om aan ieder zijn wensen te kunnen voldoen maar we kunnen toch wel vol trots zeggen dat we vaak de mooiere projecten en tarieven scoren!

4.      GEEN ADMINISTRATIEVE ROMPSLOMP

Want je wilt het liefst alleen maar met je vak bezig zijn. Snappen we. Daarom zorgt backoffice voor alle wettelijke en administratieve zaken. No worries, zij pakken het voor je op.

5.      VASTE VERGOEDING

We geven je een vaste onkostenvergoeding per maand die je naar eigen inzicht uit mag geven. Facturen hoeven we niet te zien. (Kun je dat stapeltje bonnetjes in je dashboardkastje ook een keer opruimen.)

6.      VERZEKERD VAN JE ZAAK

Want wij dragen de risico’s. Van arbeidsongeschiktheidsverzekering en aansprakelijkheidsverzekeringen tot een opdrachtgever die niet betaalt of failliet gaat.

7.      ALTIJD OPLEIDEN

Als midlancer bij Hire.nl werk je samen met gepassioneerde collega’s die barsten van de kennis en ervaring. Zo kan je makkelijk samen sparren, samen leren en je nog verder ontwikkelen.
Omdat we altijd de beste dienstverlening willen bieden vinden we het belangrijk dat we ons blijven ontwikkelen. Daarom investeren we in opleidingen en trainingen. Daar worden de opdrachtgever, jij en wij beter van. Win-win-win dus!

TOO GOOD TO BE TRUE?

SharePointNee! Al zou je dat bijna denken. Hire.nl is een sterke en succesvolle organisatie waardoor je altijd kunt rekenen op mooie opdrachten bij dito opdrachtgevers. Met een indrukwekkend trackrecord en een groot netwerk zit er altijd een opdracht tussen die precies bij je past. Ook dat is Midlance bij Hire.nl.

Aan de zijkant zie je een rekenvoorbeeld staan. Hierin hebben we rekening gehouden met de meest gekozen opzet. Uiteraard is dit een variabel model en zullen we altijd met iedereen een tailormade afstemming maken. Zo eentje waar we allebei gelukkig van worden.

WAAR WACHT JE OP?

Mooi, wij ook graag van jou! 😉 Neem contact met ons op, dan gaan we gelijk kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. By the way, ben je geen Microsoft specialist maar wel geïnteresseerd in Midlancen? Neem dan ook vooral contact met ons op!