IT RecruiterIT Recruiter

Een goede IT Recruiter word je niet zomaar. Daarom verbaast het ons nog wel eens dat er zoveel onervaren mensen rondlopen in de recruitment markt. Een goede IT Recruiter heeft in de loop der jaren zijn netwerk opgebouwd, weet hoe hij moet zoeken en als belangrijkste, hij begrijpt zijn klant en vakgebied. Een IT recruiter die zijn vak verstaat heeft meestal ook een grote schare van kandidaten aan zich verbonden. Kandidaten zijn imm
ers net zo kritisch al opdrachtgevers. Je ziet dan ook veelal dat een goede IT Recruiter een kandidaat meerdere maken bemiddeld heeft.

Wij denken dat wij goede IT recruiters zijn vanwege het feit dat wij aan bovenstaande criteria voldoen. Arrogant? Misschien wel. Wij zeggen liever dat we veel vertrouwen hebben in onze kwaliteiten. Waarom? Omdat wij dat meermaals bewezen hebben. Een goede IT recruiter bedient namelijk niet alleen perfect zijn opdrachtgevers maar levert ook een gelukkige werknemer af!

Als IT Recruiter werken wij voor grote en middelgrote organisaties maar ook voor het MKB en kleinbedrijf. Liever spreken wij gewoon over onze klanten, ongeacht de grote denken wij dat we vanuit onze specialiteit voor iedere organisatie een hoop kunnen betekenen. Voorbeelden van onze klanten zijn grote verzekeraars, IT fabrikanten, meubelmaatschappijen en softwareleveranciers. Wil je graag een uitgebreide referentielijst ontvangen? Neem dan contact met ons op en je krijgt deze via de email toegestuurd.

Maar in plaats van te zeggen hoe goed wij zijn laten wij liever anderen aan het woord. Kijk alvast maar eens bij onze korte referenties.

Waarom IT Recruiter?

Waarom heb je een IT Recruiter nodig? Als hire.nl worden we vaak ingeschakeld als omdat de HR of P&O afdelingen van organisaties moeite hebben met de invulling van specifieke IT Functies. De HR en P&O afdelingen van organisaties zijn vaak niet gespecialiseerd als het gaat om een IT Baan maar hebben een meer generieke insteek. Dan wordt hire.nl ingeschakeld. Als IT recruiter bij hire.nl zijn we gewend om vanuit verschillende rollen te werken. We hebben echter niet een generieke of specifieke insteek. Wij doen wat onze Opdrachtgevers van ons verwachten. Bij de ene opdrachtgever houden we ons bezig met 1 specifieke functie, bij andere opdrachtgevers vullen we een breed scala aan ICT Vacatures in. Het gaat er uiteindelijk om dat de vacatures goed worden ingevuld. Het gaat ons niet om de hoeveelheid IT Personeel maar om de kwaliteit die wij als IT Recruiter aan u als opdrachtgever kunnen bieden.

hire.nl heeft veel ervaring als IT Recruiter en daarom zijn we in staat om zeer snel te schakelen of het nu om Werving en Selectie of om ICT Detachering gaat. Door ons snelle schakelen in combinatie met onze uitstekende prijsstelling zijn wij een graag geziene partij bij vele klanten.

IT Recruiter contact

Wilt u meer weten over wat wij als IT Recruiter voor u kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op en wie weet heeft u morgen al een uitstekende kandidaat via hire.nl.

Natuurlijk kunt u ons volgen op de social media kanalen. Blijf  geïnformeerd via Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn.