DetacheringDetachering

Hire.nl heeft met vrijwel alle instellingen en organisaties mantelovereenkomsten gesloten of zich gekwalificeerd om offerte aanvragen te mogen ontvangen. Hierdoor zijn wij in staat om bij een groot aantal opdrachtgevers snel flexibele capaciteit te kunnen leveren. Doordat wij onze klanten goed kennen kunnen we altijd meerdere rollen invullen. Of het nu informatieanalisten, projectmanagers, developers, communicatiespecialisten of ander soortige functies betreft. Het maakt ons niet uit. Wij gaan voor de kwalitatieve invulling bij onze klanten. Daarnaast is het voor freelancers belangrijk om te weten dat onze opslag onder het marktgemiddelde ligt met meer marge voor de freelancers en een hogere scoringskans tot gevolg.

Ja, ik ben geĆÆnteresseerd in Detachering

Hire.nl heeft zelf ook mensen in dienst die beschikbaar zijn voor detachering. Zo kunnen wij bijvoorbeeld prima voorzien in (interim) recruitment opdrachten en hebben we enkele zeer kundige software testers in dienst via onze testafdeling Testoo. Daarnaast zijn we erg goed in staat om met onze eigen developers softwareprojecten te realiseren zowel op het gebied van maatwerksoftware als webontwikkeling trajecten.

Detachering met spectaculaire opdrachten! Voor minder doen we het niet. Nu klinkt dat wel heel spannend maar de collega’s die via ons gedetacheerd zijn doen uitdagende, lerende projecten anders nemen we het project niet aan. Nu vinden wij vrij veel projecten uitdagend dus het is ook niet zo dat we van alles aan het weigeren zijn. De kern van de boodschap is echter wel dat we vinden dat collega’s die een detachering opdracht doen moeten blijven leren en zichzelf iedere dag moeten kunnen blijven uitdagen. Denk daar maar eens over na. Hoe vaak komt het niet voor dat je denkt: “Wat heb ik het afgelopen jaar eigenlijk gedaan en geleerd?”. En dat is nu precies wat we willen voorkomen. Onze mensen hebben 1 hoofddoel en dat is kwaliteit leveren!

Contact

Uiteraard komen we graag met u in contact. Zoals u heeft kunnen lezen zijn we overtuigd van de kwaliteit die we leveren en denken we met onze lean organisatie uitstekende kwaliteit en scherpe tarieven te kunnen aanbieden. Wij nodigen u daarom graag uit op ons kantoor in Huizen of kunnen desgewenst ook bij u langskomen op uw locatie.

Wij committeren ons aan het NVP sollicitatie code. Hiermee heeft u bij ons wat meer houvast dan bij andere bureau’s. Hiermee zeggen wij dat we gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. U leest bovendien wat u van ons kunt verwachten als het gaat om de vele facetten die met detachering te maken hebben. Daarnaast hanteren wij de 10 beloftes voor klanten, hiermee weet u altijd waar u aan toe bent als u zaken doet met hire.nl.